The Hague Royals - Profiili | Sponsoo

The Hague Royals

 Schenkade 50, Den Haag Koripallo

Lyhyesti

Hague Royals on Haagin kaupungin ammattikoripallojoukkue. Aloitti vuonna 2020 ja on hollantilaisen koripalloyhteisön jäsen Haagin kaupungin työmarkkinakumppanina

Esittely

Haagin kuninkaallinen on Hollannin ammattilaiskoripallon nukkuva jättiläinen. Sijaitsee Haagissa, Alankomaiden asuinpaikassa, maan kolmannessa kaupungissa ja kansainvälisenä rauhan ja oikeuden keskuksena. Kaksi vuotta sitten koripallossa vain sokea piste, nyt nuori ja innokas järjestö, joka haluaa päästä pois Covidin suosta ja vakiinnuttaa itsensä kaupungin ja sen kansainvälisen väestön seuraksi.

Haagilla on kaikki menestykseen. Sen asukkaat ovat maailman kansainvälisimpiä, ja yhdessä asuu yli 100 kansallisuutta. Haagin kuninkaalliset palvelevat yhteisöä, joka samaistuu kaupunkiin sen väreissä – vihreä ja keltainen – sen maskotti – haikara Dunky ja sen pääosin nuoria vapaaehtoisia, jotka antavat klubille erityisen kekseliäisyyden ja spontaanisuuden hengen.

Paikallisten ja kansainvälisten pelaajien joukkueen ympärille keskittyvä seura pyrkii pelaamaan viihdyttävää koripalloa, jossa joukkue huutaa "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta", tanssia, räppiä ja pelejä taukojen aikana, erityisesti nuoriin faneihin. Haagin nuoret ovat suurin kohderyhmä. Royalsin sosiaalinen ohjelma keskittyy nuorten voittamiseen urheilussa yleensä ja erityisesti koripallossa. Koripallo on Alankomaiden toiseksi suosituin urheilulaji nuorten keskuudessa. Näin pelaajat pitävät työpajoja kouluissa ja sosiaalikeskuksissa ja seura kutsuu nuoria peleihin edulliseen hintaan tai ilmaiseksi.

Vahvan yhteisöohjelman lisäksi Haagin kuninkaalliset tekevät yhteistyötä useiden alueellisten koripalloseurojen kanssa edistääkseen urheilua ja hyötyäkseen toistensa tietämyksestä ja asiantuntemuksesta. Lukuisat liikekumppanit ja työmarkkinaosapuolet ovat kokoontuneet The Royalsin ympärille, koska se tukee ammattikoripallon edistämistä Haagissa ja Haaglandenin alueella. He pitävät Haagin kuninkaallisten arvojen ja toiminnan olevan oikea tapa tehdä tämä.

Tavoittavuus / Linkit

Avainluvut sponsoreille

Sosiaalisen median seuraajia 6000+, Yleisöä 300-800 per peli, Businessclubin jäseniä 28, sponsoreita 26

Yhdistetyt profiilit

dba-basketball (Yhdistys)

Kielet

Tämä profiili on saatavilla seuraavilla kielillä:

Fancybox.bind("[data-fancybox]", { // Your custom options });