futispodi - Sponsorship profile | Sponsoo

futispodi

 Tampere Football (Soccer)

Summary

Futispodi on kahden nuoren intohimoisen futisfanin podcast, joka tekee podcastia aiheinaan kaikki jalkapalloon liittyvä!

Description

Sponsoroimalla meitä autatte tavoittamaan nuoren ja aktiivisen yleisön, jota yhdistää into urheiluun ja etenkin jalkapalloon. Meidän podcastimme tarjoaa sponsoreille mahdollisuuden olla esillä nopeasti kasvavassa ja dynaamisessa mediassa, joka puhuttelee tämän päivän nuorisoa. Yhteistyö kanssamme antaa yrityksellenne mahdollisuden rakentaa brändiänne nuorten keskuudessa innovatiivisella ja luovalla tavalla. Podcastimme kuuntelijat arvostavat rehellisiä suosituksia, joten mainostajamme saavat aitoa näkyvyyttä ja sitoutuneen ja kasvavan yleisön. Me tuomme sponsoreillemme lisäarvoa ainutlaatuisella lähestymistavallamme ja kyvyllämme luoda syvällistä keskustelua ajankohtaisista aiheista, jotka kiinnostvat nuoria. Meidän kauttamme tavoitatte nykyisen ja seuraavan sukupolven vaikuttajia ja päätöksentekijöitä juuri siellä, missä he viettävät aikaa, eli sosiaalisessa mediassa ja kuunnellen podcasteja. 

Reach / Links

Key figures for sponsors

Teemme podcastia Spotifyihin, eli voimme luoda vapaasti mainoksia niin jaksoihimme, kuin myös sosiaaliseen mediaan. Spotifyssa meillä on lähes 700 seuraajaa ja viimeisen viikon aikana podcastiämme on kuunneltu yli 2500 eri laitteella. Keskiarvo kuuntelumäärä per jakso on tällä hetkellä 1153, tämä luku on koko ajan kasvussa. Meillä on reilut 500 seuraajaa Instagramissa ja myös nämä määrät ovat koko ajan kasvussa. Tarkoitus myös laajentaa toimintaa ainakin tiktokkiin ja facebookkiin, jotta voimme maksimoida näkyvyytemme. Kuuntelijakuntamme koostuu pääosin 18-44 vuotiaista, mutta tämän ikähaarukan ulkopulella meidän kuuntelijoista on 19%. 23-27 vuotiaita kuuntelijoita on tällä hetkellä 28%, joka on isoin meitä kuunteleva ikäryhmä. 

Fancybox.bind("[data-fancybox]", { // Your custom options });